Cambiar idioma
agenda
Informe d'Activitats
Irea amb xifres
  • 78  Investigadors   
  • 335  Seminaris IREA
  • 619  Publicacions
  • 249  Documents de treball IREA
Llegir més

Subscriu-te al Newsletter

Raymond Torres visita la UB

                                                                                                                     

Raymond Torres parlarà del Futur del Treball a l’Institut de Recerca d’Economia Aplicada de la UB

El Dr. Raymond Torres, nascut a Madrid al 1960, és l’actual director de Conjuntura i Estadística de Funcas, un think tank dedicat a la recerca econòmica i social.

El dia 9 de febrer de 2018 serà a la UB, durant el XI Seminari Anual de l’IREA, a la Sala de Graus Ernest Lluch, Facultat d’Economia i Empresa (Av. Diagonal, 690) per donar una xerrada titulada “El futuro de trabajo” que serà prologada pel vicedegà de recerca Dr. Raul Ramos. La conferència començarà a les 12:40 i finalitzarà a les 13:45.

Podrà assistir-hi tothom que vulgui però avisant amb anterioritat al correu: irea@ub.edu.

Dins la trajectòria del Dr. Raymond Torres destaca el gran treball que va fer al departament d’Economia de l’OCDE, on es va encarregar de redactar nombrosos articles sobre l’economia espanyola i el temps durant el que va exercir el càrrec de director a la divisió d’anàlisi i polítiques d’ocupació. Té un doctorat Economia Matemàtica i Econometria per la Universitat de Paris i és Llicenciat en Ciències Polítiques per l’Institut d’Estudis Polítics de Toulouse.

Actualment és conseller especial del director general de la Organització Internacional del Treball (OIT). Ha dirigit la publicació ‘Perspectivas mundiales de empleo’, i està en excedència de la OIT com a director del departament d’investigacions.

Publica també articles a diaris com El País i defensa la seva creença en la justícia social i l’obtenció d’un lliure mercat. 

Per a més informació visitar la nostra pàgina web, on trobareu el programa complet de l’activitat: [+].