Cambiar idioma

2014

2014 Barcelona Workshop on Regional and Urban Economics

 

AQR-IREA organitza el Workshop en Cultural Tourism and Sustainable Urban Development el dies 27 i 28 de Novembre a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

L'objectiu del Workshop és analitzar en profunditat la relació entre el turisme cultural, el patrimoni i el creixement econòmic. La dimensió regional / local serà un dels temes a considerar. També s'analitzarà la relació entre el turisme cultural i el desenvolupament urbà sostenible.

 

Per a més informació: [+]


 

Workshop on Energy Economics

El Dr. Joan Ramon Borrell (GiM-IREA) en col·laboració amb Luis Jesús Sánchez Tembleque (Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia), Antonio Llarden (president de ENAGAS), Marcelo Tardío (director regulació ENEC), Miguel Cruz (Institut de Recerca en Energia de Catalunya), Elena Baldoira (directora de la Administración Nacional de Carburantes, Uruguay)  and Carles Miravet (director de Expansió Latinoamericana de Gas Natural Fenosa) van organitzar el Workshop on Energy Economics del 10 al 14 de Novembre a l’Aula Joan Sardà-Dexeus de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

Per veure el programa: [+]


 

1st Workshop on Risk, Operacionalitzation, and Evaluation of Public Policies

GIM-RISKCENTER organitza el primer Workshop on Risk, Operacionalitzation, and Evaluation of Public Policies el dia 14 de Novembre a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

Per veure el programa: [+]


 

The “Ernest Lluch” Santander Summer Workshop

Durant els dies 11 i 12 d’Agost el grup de Recerca GIM-IREA va organitzar a Santander (UIMP) el Worksop “Reforma de la gestión de los servicios públicos.Privatización, nacionalización y otras alternativas”.

 

L'objectiu del Workshop és realitzar un estudi en profunditat de les polítiques de privatització, nacionalització i altres alternatives mixtes basades en la cooperació entre les institucions públiques o entre els sectors públic i privat. Els sectors d’anàlisis són els serveis locals, les infraestructures de transport i els serveis sanitaris. El curs pretén posar en comú les dades de les investigacions més recents en aquest camp d’investigació i debatre possibles escenaris de present i futur de la política pública.

Per veure el programa: [+]


 

Final SEARCH Policy Conference

Durant els dies 2 i 3 de Juny el grup de recerca AQR-IREA va organitzar a  Istanbul el Final SEARCH Policy Conference “How can the European Neighbourhood Policy strengthen integration between the European Union and Neighbourhood Countries? Exploring the policy options for the European Neighbourhood Policy”.

Per a més informació: [+]


 

Workshop on Energy Economics

El Dr. Joan Ramon Borrell (GiM-IREA) en col·laboració amb  Luis Jesús Sánchez Tembleque (Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones), Rafael Gómez Elvira (Operador del Mercado Ibérico-Polo Español), Institut de Recerca en Energia de Catalunya (Miguel Cruz) i Arseni Gibert (president de l’Autoritat Catalana de la Competència) van organitzar el Workshop on Energy Economics del 7 al 11 d’Abril a l’Aula Joan Sardà-Dexeus de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

Per veure el programa: [+]


 

Workshop on Telecommunications Economics

El Dr. Joan Calçada (GIM-IREA) i el Dr. Alejandro Estruch (GIM-IREA) en col·laboració amb el Dr. Iñigo Herguera (Comisión Nacional de los Mercado y la Competencia) van organitzar el Workshop on Telecommunications Economics del 7 al 14 de Març a la Sala de Graus de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

Per veure el programa: [+]