Cambiar idioma

2012

 


 
 
2012 Barcelona Workshop on Regional and Urban Economics
 
 
 
AQR-IREA va portar a terme el Workshop on Innovation and Regional Economic Performance, els dies 18 i 19 d'octubre a la Facultat d'Economia i Empresa.

L'objetiu del Workshop va ser analitzar com el coneixement es difon en el territori per tal de crear innovació, així com els seus vincles amb el creixement econòmic regional.
 
Les ponències que es van realitzar, van ser a càrrec de Phil McCann  (University of Groningen) i Karen Maguire (Regional Innovation Unit, OECD).
 
Per a més informació: [+]
 
Per a veure el programa: [+]
 
 
 
 
Neither Public nor Private: Mixed Forms of Service Delivery
around the Globe
 
 
El Grup d’Investigació GiM-IREA, junt amb la Càtedra Pasqual Maragall i XREAP, van organitzar el passat 17 i 18 de Maig el Simposi ''Neither Public nor Private: Mixed Forms of Service Delivery around the Globe''.
 
Per a més informació: [+]
 
Per veure el Programa: [+]
 
 
 
Jornades de Telecomunicacions i Seminaris Avançats
 
 
 
Els Drs. Joan Calzada (GIM-UB), Iñigo Herguera (CMT) i Antón Costas (GIM-UB) van organitzar les Jornades de Telecomunicacions a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB el dia 8 de Febrer de 2012 i els Seminaris Avançats sobre Telecomunicacions els dies 9 i 10 de Febrer de 2012.
 
Consulteu els programes de les Jornades de Telecomunicacions i dels Seminaris.
 
 
 
 
Barcelona Insurance and Risk Management Summer School 2012
 
 
 
El Grup Riskcenter-IREA, va organitzar el Barcelona Insurance and Risk Management Summer School 2012, compost per tres cursos:

    Emiliano A. Valdez (University of Connecticut, USA) Advances in Panel Data for Acuarial Applications. July 16-18.
    Stephen Vanduffel (Université Libre de Bruxelles, Belgium)  Financial Bounds for Insurance Claims and Explicit Representation of cost-efficient Strategies. May, 16-18.
    Constantin Zopounidis (Technical University of Crete, Greece) Multiple Criteria in Finance and Accounting. May, 7-9


Per a més informació: [+]
 
 
 
Riskcenter va organitzar el European Financial Management Association
 
 
 
Membres i companys de la European Financial Management Association van ser convidats a participar en la European Financial Management Association Annual Meeting, que es va portar a terme entre els dies 27 i 30 de juny.

El Keynote speaker del Meeting va ser Avanidhar Subrahmanyam, expert en el comportament de les finances i l’economia, Catedràtic de finances a la Anderson School at UCLA, és conegut  per la seva recerca pionera es l’ús dels principis psicològics per explicar els moviments dels preus. El títol de la presentació va ser: “Time Variations in Financial Market Efficiency”

A més de les sessions de recerca econòmica , el programa va inclore taules rodones, conferències i presentacions convidades. Els objectius d’aquestes sessions van ser millorar l'intercanvi d’idees entre acadèmics i professionals, per proporcionar un fòrum per a la discussió de temes especials i oferir oportunitats per als participants a la conferència


Per a més informació: [+]
 
 
 
 
Riskcenter va organitzar el39th Seminar, of the European Group of Risk and Insurance Economists (EGRIE), a Palma de Mallorca els dies 17-19 de Setembre