Cambiar idioma

2011

 


 
 
2011 Barcelona Workshop on Regional and Urban Economics
 
 
 
AQR-IREA va portar a terme el Workshop on Inequality and Regional Growth and Cohesion, els dies 24 i 25 de novembre a la Facultat d'Economia i Empresa.

L'objetiu del workshop va ser reunir diferents treballs d'investigació sobre l'evolució i els determinants de la desigualtat econòmica i social, així com l'impacte en el creixement regional i la cohesió.

Les ponències que es van realitzar, van ser a càrrec de José Enrique Garcilazo, de la Organisation for Economic Co-operation and Development (OCDE), i Andrés Rodríguez-Pose, de la London School of Economics (LSE).
 
Per a més informació: [+]
 
Per a veure el programa: [+]
 
 
 
 
Workshop on Public Private Partnerships
 
 
GiM-IREA, junt amb la Càtedra Pasqual Maragall, va organitzar el Workshop on Public Private Partnerships, que es va portar a terme el dia 26 de Maig a la Sala de Graus de la Facultat d’Economia i Empresa, de la Universitat de Barcelona.

Aquest Workshop va ser coordinat pel Center for Management Studies (Technical University of Lisbon).

Entre els principals participants es van trobaven els Drs. Daniel Albalate, Germà Bel, Xavier Fageda i Joan Calzada, tots quatre members  del Grup GiM-IREA.

Per veure el Programa: [+]
 
 
 
Jornada d'Infraestructures del Transport
 
 
 
GiM-IREA, junt amb la Càtedra Pasqual Maragall, van organitzar la Jornada d’Infraestructures del Transport, el dia 20 de Juny a la Sala de Recepcions de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

Les ponències que es van realizar, van ser a càrrec de Aday Hernández, de la Universidad de las Palmas de Gran Canaria,  i José Ignacio Castillo, de la Universidad de Sevilla.

Per veure el Programa: [+]
 
 
 
Barcelona Insurance and Risk Management Summer School 2011
 
 
 
El Grup Riskcenter-IREA, va organitzar el Barcelona Insurance and Risk Management Summer School 2011, dedicat a les Aplicacions Financeres i Asseguradores de les Cadenes de Markov que es va portar a terme els dies 13-14 de Juny.
 
El Summer School va tractar els fonaments dels proxessos discrets i les aplicacions a les finances, la gestió de riscos i l’assegurança. El ponent invitat al Seminari va ser el Dr. Jean Lemaire, de la Wharton School (University of Pnnsylvania).

Per a més informació: [+]