Cambiar idioma

agenda
Informe d'Activitats
Irea amb xifres
  • 100  Investigadors   
  • 254  Seminaris IREA
  • 397  Publicacions
  • 189  Documents de treball IREA
Llegir més
Subscriu-te al Newsletter

Hoon Choi guardonat amb una beca de mobilitat SEBAP

 Hoon Choi Hoon Choi guardonat amb una beca de mobilitat SEBAP
 

Data: 07/04/2017

Hoon Choi, estudiant de doctorat en el Grup de Recerca AQR, realitzarà una estada de tres mesos a la Universitat de Melbourne, des de finals de maig a finals d'agost de 2017.

Hoon Choi, estudiant de doctorat en el Grup de Recerca AQR, ha estat guardonat amb una Beca de mobilitat per a investigació SEBAP. Aquesta beca proporciona fons a personal docent  i investigador i estudiants de doctorat  d’ universitats catalanes i centres de recerca per dur a terme una estada acadèmica en una institució estrangera amb la finalitat de preparar projectes de recerca relacionats amb el desenvolupament econòmic de Barcelona i els seus voltants.El lliurament de premis va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el 15 de març 2017.

Hoon Choi realitzarà una estada de tres mesos a la Universitat de Melbourne, des de finals de maig  fins finals d'agost. Durant la seva estada, la seva recerca es basarà en l’estudi de l'efecte de les taxes de la matrícula sobre la matrícula universitària. Un estudi comparatiu entre Seül i Barcelona es durà a terme per tal de posar en relleu els efectes de les diferents polítiques educatives. Aquestes polítiques han portat a una reducció de les taxes de matrícula a les universitats de Seül i un augment a les de Barcelona.

Per a més informació, visitar: [+]