Cambiar idioma
agenda
Informe d'Activitats
Irea amb xifres
  • 78  Investigadors   
  • 335  Seminaris IREA
  • 619  Publicacions
  • 249  Documents de treball IREA
Llegir més

Subscriu-te al Newsletter

CONVOCATÒRIA PER A PAPERS 2019 WORKSHOP DE BARCELONA

 • Data: 07/05/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Joint Research Centre (JRC) of the European Commission i el grup de recerca AQR-IREA de la Universitat de Barcelona tenen el plaer d’anunciar el Workshop conjunt de Barcelona sobre economia regional i urbana i el VII Taller de modelització regional del CCR, que se celebrarà a Barcelona l’octubre 24 - 25, 2019.

 

El taller estarà centrat en la modelització econòmica, l’anàlisi regional i territorial i l’avaluació de l’impacte espacial de les polítiques. Les aportacions metodològiques i empíriques seran benvingudes. Es preferiran els estudis basats en models d’equilibri general computable i macroeconometria, tot i que també es podrien considerar altres enfocaments.

 

Ponents clau:

-Román Arjona (Comissió Europea)

-Alexander Lembcke (OCDE)

 

Presentacions: Allotjarem al voltant de 8 a 10 ponències, que es presentaran a les sessions plenàries que complementaran les presentacions dels ponents.

 

Enviament: els documents s’han d’enviar en format pdf a aqr_workshop@ub.edu abans del 6 de setembre de 2019. També es tindran en compte els resums extrets o els esborranys incomplets, però s’afavoriran els papers complets.

 

Dades importants:

-Límit de presentació de treballs: 6 de setembre de 2019

-Notació d’acceptació: 16 de setembre de 2019

-Programa preliminar: 25 de setembre de 2019

-La inscripció s’obre: ??26 de setembre de 2019

-Programa final: 2 d’octubre de 2019

 

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web del taller www.ub.edu/aqr/workshop/2019 o poseu-vos en contacte amb aqr_workshop@ub.edu.